Volledig gecertificeerd
Persoonlijke aandacht
Samen doelen behalen
Voor een ultiem fit gevoel
Bootcamps

Compleet georganiseerde bootcamps

Wil jij binnenkort een bootcamp organiseren? Maak dan gebruik van mijn bootcamp services! Tijdens de bootcamp gaan we lekker buiten trainen, weer of geen weer. Buiten trainen we ons gehele lichaam met een leuk clubje mensen. We gaan hardlopen, maken gebruik van bankjes, grasvelden en andere natuur elementen.

Bij mijn bootcamps moet je uiteraard niet bang zijn om vies te worden. Het voordeel van een bootcamp is dat je goede zuurstof inademt omdat je in de buitenlucht bent. Elke les is weer verschillend omdat ik er ook veel spelelementen in hou wat elke keer weer een verassing is.

De voordelen van mijn bootcamps

Motivatie

Ik motiveer je constant tijdens de bootcamps in combinatie met een hoop plezier!

Expertise

Ik heb veel ervaring met bootcamps. Ik regel alles zodat jij je alleen bezig hoef te houden met sporten.

Begeleiding

Ik begeleid je constant tijdens bootcamp zodat je zeker weet dat je alles goed uitvoert.

Reviews

Wat tevreden sporters zeggen

Ietje

Bij Rebecca heb ik personaltraining en vind  het erg fijn. Bij haar voel ik me op me gemak en geef de oefeningen die ik nodig heb. Ze geeft op een rustige manier les. Vind haar echt een topper in haar vak. Een aanrader. Ik verheug me weer op de volgende les.

Leenderd

Personal Training gehad van Rebecca. Tijdens de oefeningen merk je dat je veel meer spieren gebruikt dan in je dagelijkse routine. Dat geldt zeker voor “heren van een zekere leeftijd” – ik ben 74. Na afloop kon ik me weer een stuk soepeler bewegen.

Overigens ; alles “Coronaproof”uitgevoerd. Helemaal TOP!!!

Jenneke

Voel me al een stuk fitter door de trainingen.
Er wordt goed op me technieken gelet en legt de oefeningen rustig en goed uit. Ben zeer tevreden.

Charlotte

Vind het erg fijn dat ik thuis me training krijg zo kan ik het plannen als mijn kind op bed ligt. Hierdoor kan ik aan me fitheid werken en weer in shape komen. Krijg ook geweldigen persoonlijke aandacht.
Zie ook al veranderingen aan mijn lichaam. Ben er super blij mee.