Volledig gecertificeerd
Persoonlijke aandacht
Samen doelen behalen
Voor een ultiem fit gevoel
Personal trainer aan huis

Jouw personal trainer voor regio Pijnacker

Als personal trainer kom ik bij je aan huis! Super handig want je hoeft zo zelf niet naar de sportschool. Onze eerste ontmoeting bestaat uit een intake gesprek met een meet moment en een test. Daarop gebaseerd gaan we aan de slag met een opmaat gemaakt schema naar jouw doelen en wensen.

Uiteraard kom ik bij elke training langs met geschikte en handige materialen. Tijdens onze sessies krijg je echt persoonlijke aandacht. Ook bied ik tips om je eetpatroon te verbeteren om nóg meer uit je training te halen.

Ook evalueren wij elke 4 weken de voortuigang van de training. Train je liever niet alleen? Geen probleem! Het is ook mogelijk om een duo training te houden met je partner of vriend/vriendin.

De voordelen van een personal trainer aan huis

Bespaar tijd

Ik kom bij je aan huis dit bespaart je een hoop reis tijd.

Vertrouwde omgeving

Sport in een vertrouwde omgeving zodat je echt alles kunt geven.

Blijf gemotiveerd

Doordat ik bij je langs kom zijn er geen excuses om niet te sporten. Een garantie om gemotiveerd te blijven!

Reviews

Wat tevreden sporters zeggen

Ietje

Bij Rebecca heb ik personaltraining en vind  het erg fijn. Bij haar voel ik me op me gemak en geef de oefeningen die ik nodig heb. Ze geeft op een rustige manier les. Vind haar echt een topper in haar vak. Een aanrader. Ik verheug me weer op de volgende les.

Leenderd

Personal Training gehad van Rebecca. Tijdens de oefeningen merk je dat je veel meer spieren gebruikt dan in je dagelijkse routine. Dat geldt zeker voor “heren van een zekere leeftijd” – ik ben 74. Na afloop kon ik me weer een stuk soepeler bewegen.

Overigens ; alles “Coronaproof”uitgevoerd. Helemaal TOP!!!

Jenneke

Voel me al een stuk fitter door de trainingen.
Er wordt goed op me technieken gelet en legt de oefeningen rustig en goed uit. Ben zeer tevreden.

Charlotte

Vind het erg fijn dat ik thuis me training krijg zo kan ik het plannen als mijn kind op bed ligt. Hierdoor kan ik aan me fitheid werken en weer in shape komen. Krijg ook geweldigen persoonlijke aandacht.
Zie ook al veranderingen aan mijn lichaam. Ben er super blij mee.