Volledig gecertificeerd
Persoonlijke aandacht
Samen doelen behalen
Voor een ultiem fit gevoel
Over Rebecca

Over mij

Hoi, ik zal me even voorstellen! Ik ben Rebecca de Zoete en ik ben woonachtig in Pijnacker. Sinds 2012 ben  ik zelf begonnen met serieus sporten. Beetje bij beetje begon ik er steeds meer mee te doen en werd ik een stuk fanatieker.

Zo begon ik met veel fitness en het volgen van groepslessen. Op den duur was ik zo enthousiast dat ik zelf een spinning opleiding ben gaan volgen welke ik in 2017 met succes heb afgerond. Ik ben toen begonnen met lesgeven voor groepen. Dit beviel mij zo goed dat ik heb besloten om fitness diploma’s te halen en van mijn passie mijn beroep te maken!

In 2018 en 2019 ben ik dan ook actief bezig geweest met het behalen van diploma’s bij Aalo en NL Actief. Hierop heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen om nog meer mensen het plezier van sporten te laten zien! Ook ben ik aangesloten bij Les Mills. Ik vind het heerlijk om andere te motiveren en een gezonder leven te bieden.

Afvallen, sterker worden, in shape blijven wat je doel ook is ik help je verder. Door plezier te houden blijf je gemotiveerd om niet op te geven.

Met Plezier Bewegen By Rebecca dat is mijn motto!

Mijn certificeringen

 

Waarom kiezen voor Rebecca als personal trainer?

Motivatie

Ik motiveer je om door te gaan en niet op te geven. Het steuntje in de rug om gezond en in shape te blijven!

Expertise

Met veel diploma’s en certificaten heb ik ondertussen veel kennis betreft fitness. Dit deel ik graag met je!

Begeleiding

Ik begeleid je volledig door het gehele fitness proces. Als personal trainer kom ik bij je thuis en pakken we alles samen op!

Reviews

Wat tevreden sporters zeggen

Ietje

Bij Rebecca heb ik personaltraining en vind  het erg fijn. Bij haar voel ik me op me gemak en geef de oefeningen die ik nodig heb. Ze geeft op een rustige manier les. Vind haar echt een topper in haar vak. Een aanrader. Ik verheug me weer op de volgende les.

Leenderd

Personal Training gehad van Rebecca. Tijdens de oefeningen merk je dat je veel meer spieren gebruikt dan in je dagelijkse routine. Dat geldt zeker voor “heren van een zekere leeftijd” – ik ben 74. Na afloop kon ik me weer een stuk soepeler bewegen.

Overigens ; alles “Coronaproof”uitgevoerd. Helemaal TOP!!!

Jenneke

Voel me al een stuk fitter door de trainingen.
Er wordt goed op me technieken gelet en legt de oefeningen rustig en goed uit. Ben zeer tevreden.

Charlotte

Vind het erg fijn dat ik thuis me training krijg zo kan ik het plannen als mijn kind op bed ligt. Hierdoor kan ik aan me fitheid werken en weer in shape komen. Krijg ook geweldigen persoonlijke aandacht.
Zie ook al veranderingen aan mijn lichaam. Ben er super blij mee.